top of page

Stress af, rens ud og få fornyet energi med yoga, juicing & meditation på den smukke Algarve kyst i Portugal

Invester i dig selv  - stress af, rens ud, opnå fornyet energi og nærvær med dette skønne yoga, meditations & juicing retreat.

Vi bor i en 500 m2 stor, helt fantastisk luksus villa på den smukkeste vin Quinta i Syd Portugal. Området er indhegnet og byder på skøn natur der inviterer til lange gå ture og meditation i vin lundene.


Temaet er afstresning, nærvær og energi-løft.

Vi starter hver dag med 2 timers yoga & meditation hvilket giver ro, nærvær og velvære samtidig som det reducerer stress, masserer vores indre organer og styrker vores kroppe..

Vi juicer og drikker greenies, sunde shots & grøntsagsjuices både til morgenmad og frokost.

Til aften laver vi enten selv mad i villaens store, skønne  køkken, eller går ud og spiser et godt og sundt måltid på en klasisk portugisisk restaurant.
 

Hele ugen undgår vi brød, kød, sukker, mejeriprodukter, alkohol etc. for at rense kroppen for alle ubalancer.

Vi drikker vitaminrige shots & grøntsagsjuices, og lærer om de forskellige grøntsagers påvirkning på vores kroppe - hvad skal jeg drikke hvis jeg har højt blodtryk, hvilke grøntsager er anti-inflammatoriske, kan man spise sig ud af type II diabetes etc? Vi arbejder udfra jeres specifikke behov og helbredsudfordringer.


Vi prøver Mindful walking & mindful eating, samt opnår viden om vitaminer, mineraler, proteiner, aminosyrer, anti oxidanter etc.

Alle juicer & urteshots er naturligvis inkluderet, og laves af økologiske råvarer fra lokalområdet. Vi tager et par gange om ugen til det lokale marked for at købe friske grøntsager - vil du med for at nyde dette fantastiske scenario med portugisiske mænd og kvinder der kommer ned fra landsbyerne for at sælge sine afgrøder, er du meget velkommen.

Vi bor i en 500 m2 stor luksus villa på en smuk 50 hektar stor vingård på Algarve kysten i Portugal, kun 10 minutter fra Atlanterhavet.

Vingården er stadig aktiv, og man kan arrangere en guidet tur, for at se hvordan vinen bliver lavet. Er I heldige byder ejeren måske på et glas :)

Ejeren af vingården er meget kunstinteresseret, og store statuer af kurvede kvinder, dansende flodheste etc pynter områderne på Quinta´en. Denne vingård er unik og meget kendt i Portugal

.

Området omrking vingården er ubeskrivelig smukt, og dens påvirkning og kræfter er aldeles mærkbar. Uendelige bølgende grønne skråningen så langt øjet rækker. Der er ro-fyldt og højt til himmelen. En helt unik lokation, hvor sjælen styrkes og sindet stilnes. Vores villa har privat pool & sauna, samt tennisbane lige om hjørnet.

På området er der også en fælles pool til fri afbenyttelse, minigolf etc.

Landskabet er frodigt og oversået med oliven, appelsin, citron, lime og figen lunde. I dette område af Portugal finder du en smuk og meget historisk egn. Her er tiden gået knap så stærkt som længere mod øst. Her holdes de gamle håndværksmæssige traditioner i hævd hos både bondemanden, bødkeren og fiskeren. Bjergområdet tæt omkring os, byder på naturområder der vil give dig eventyrlige oplevelser, styrke dine meditationer, og gøre din mindfullnes og yogapraksis mindeværdig og stærk.

Blot 1 km fra vores Quinta ligger den mest charmerende, autentiske portugisiske by, Estombar, hvor du både finder cafeér, et par restauranter, apotek, kiosk og en lokal købmand.

Link til villaen vi bor i: https://booking.quintadosvales.pt/rentals/villa-estombar-magnificent-villa-in-the-countryside-private-pool-garden-and-sauna-274107.html#&gid=1&pid=6

Din Livrejse indkluderer:

7 overnatninger

2 timers daglig yoga & meditation

1 skøn helkropsmassage

Økologiske juices & greenies

Udrensende Urteshots & power shots

Sunde snacks

Sejltur langs kysten & de Bengaliske grotter
Mindful landscape walk
Undervisning i juicing og ernæring, vitaminer & mineraler

Personlig juice opskrift, udviklet særlig til dine behov
 

Din livsrejse inkluderer også en fantastisk heldags tur til Saltbadene og Mar Morto (Portugals døde hav) hvor man flyder på vandoverfladen uden anstrængelse, grundet det høje saltindhold.

 

Her udvinder man Portugals bedste naturlige havssalt. Vandet der bliver tilover ved saltproduktionen samles i en lille sø, hvor saltindholdet er så højt, at man flyder ovenpå når man lægger sig i vandet.

Vi får en giudet rundtur i hvordan de udvinder salt af havet og bader efterfølgende i det helbredende salte vand. Mineralsk mudderscrub indgår, og giver en silkeblød hud.

En fantastisk dag med optimal velvære!

_____________________________________________________________

 

Behandlinger så som akupunkturin, diamantslibning, pedicure, manicure, cupping etc. kan tilkøbes under ugen.

Dagprogram her. (forbehold for mindre ændringer)

(Minus fly & transfer) Du skal bestille fly til FARO i Portugal. Både SAS, TAP og Norwegian har flere ugentlige flyvningen. Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig med at bestille flybillet.

Vi hjælper også gerne med tranfer fra Faro lufthavt til vores Quinta. Blot send os en mail på info@livsrejser.dk

Retreatet afholdes;  15-22 april 2023 - UDSOLGT!

                                   7-14 oktober 2023 -  UDSOLGT!

                                   20-27 april 2024.- Book nu!

Pris KUN 6.998:-

                                                                           

Muddippers.jpg
Villa quinta.jpg

4 Seasons, vores Mansion i Algarve

Yoga sunset.jpg
Massage3.jpg
bottom of page