top of page

Detox retreat - stress af og få fornyet energi med yoga, juicing & meditation på den smukke Algarve kyst i Portugal

Invester i dig selv  - stress af, balancér din krop med detox juicing, yoga, massage  & meditation, og opnå fornyet energi og velvære med dette skønne yoga, meditations & juicing retreat.

Vi bor i en 500 m2 stor, helt fantastisk luksus villa ca 4 km fra marinaen i Albufeira på Porugals sydkyst. Villaen har pool og et smukt poolområde til afslapning og hygge i solen.

Området er roligt med smuk udsigt til havet & højt til himmelen.


Ugen vil balancére din krop via detox grøntsagsjuicing, yoga, massage, afstresning og nærvær. Et autentisk Portugal hvor du i løbet af ugen vil opleve øget velvære og fornyet energi.

Vi starter hver dag med 2 timers yoga & meditation under åben, blå himmel, hvilket giver ro, nærvær og velvære samtidig som det reducerer stress, masserer vores indre organer og styrker vores kroppe..

Vi juicer og drikker greenies, sunde shots & grøntsagsjuices både til morgenmad og frokost.

Til aften laver vi enten selv mad i villaens store, skønne  køkken, eller går ud og spiser et godt og sundt måltid på en klasisk portugisisk restaurant.
 

Hele ugen undgår vi brød, kød, sukker, mejeriprodukter og alkohol for at rense kroppen for alle ubalancer.

Vi drikker vitaminrige shots & grøntsagsjuices, og lærer om de forskellige grøntsagers påvirkning på vores kroppe - hvad skal jeg drikke hvis jeg har højt blodtryk, hvilke grøntsager er anti-inflammatoriske, kan man spise sig ud af type II diabetes etc? Vi arbejder udfra jeres specifikke behov og helbredsudfordringer.


Vi prøver Mindful walking & mindful eating, samt opnår viden om vitaminer, mineraler, proteiner, aminosyrer, anti oxidanter etc. Der er én times undervisning i vitaminer, mineraler, sunde spisevaner etc./dag.

Alle juicer & urteshots er naturligvis inkluderet, og laves af økologiske råvarer fra lokalområdet. Vi tager et par gange om ugen til det lokale marked for at købe friske grøntsager - vil du med for at nyde dette fantastiske scenario med portugisiske mænd og kvinder der kommer ned fra landsbyerne for at sælge sine afgrøder, er du meget velkommen.

Vi bor i en 500 m2 stor luksus villa med pool i et smukt og roligt område på Algarve kysten i Portugal, kun 10 minutter fra Atlanterhavet.

Villaen har en stor have med små lunde, hvoor du kan finde ro til egentid hvis du har behov for det. Villaen ligger i gangafstand fra havet, indkøbsmuligheder, caféer og retauranter.

.

Her er zen og højt til himmelen. En helt unik lokation, hvor sjælen styrkes og sindet stilnes. Vores villa har privat pool & et smukt udendørs køkken hvor vi tilbereder og nyder alle vores sunde juices & greenies. sauna, samt tennisbane lige om hjørnet.

Landskabet er frodigt og oversået med oliven, appelsin, citron, lime og figen lunde. I dette område af Portugal finder du en smuk og meget historisk egn. Her er tiden gået knap så stærkt som længere mod øst. Her holdes de gamle håndværksmæssige traditioner i hævd hos både bondemanden, bødkeren og fiskeren. Bjergområdet tæt omkring os, byder på naturområder der vil give dig eventyrlige oplevelser, styrke dine meditationer, og gøre din mindfullnes og yogapraksis mindeværdig og stærk.

Link til villaen vi bor i: https://www.algarvevacation.net/rentals/villa-albufeira-villa-gamboa-377907.html

Din Livrejse indkluderer:

7 overnatninger

2 timers daglig yoga & meditation

1 skøn helkropsmassage

Økologiske juices & greenies

Udrensende Urteshots & power shots

Sunde snacks

Sejltur langs kysten & de verdensberømte Benagil grotter

Besøg på en olivenfarm, hvor vi lærer om de forskellige olivenolier, prøvesmager dem, og ser hvordan vin eller olivenolie bliver fremstillet på god gammeldags manér.
Mindful landscape walk
Undervisning i juicing og ernæring, vitaminer & mineraler

Personlig juice opskrift, udviklet særlig til dine behov
 

Din livsrejse inkluderer også en fantastisk heldags tur til Saltbadene og Mar Morto (Portugals døde hav) hvor vi scrubber vores kroppe i mineralsk mudder og flyder på vandoverfladen i den søde sø, uden anstrængelse, grundet det høje saltindhold.

Her udvinder man Portugals bedste naturlige havssalt. Vandet der bliver tilover ved saltproduktionen samles i en lille sø, hvor saltindholdet er så højt, at man flyder ovenpå når man lægger sig i vandet.

Vi får en giudet rundtur i hvordan de udvinder salt af havet og bader efterfølgende i det helbredende salte vand. Mineralsk mudderscrub indgår, og giver en silkeblød hud.

En fantastisk dag med optimal velvære!

_____________________________________________________________

 

Behandlinger så som akupunkturin, diamantslibning, pedicure, manicure, cupping etc. kan tilkøbes under ugen.

Dagprogram her. (forbehold for mindre ændringer)

(Minus fly & transfer) Du skal bestille fly til FARO i Portugal. Både SAS, TAP og Norwegian har flere ugentlige flyvningen. Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig med at bestille flybillet.

Vi hjælper også gerne med tranfer fra Faro lufthavt til vores Quinta. Blot send os en mail på info@livsrejser.dk

Retreatet afholdes;   7-14 oktober 2023 -  UDSOLGT!

                                   20-27 april 2024 - UDSOLGT!

                                   5-12 oktiber 2024 - Velkommen

                                  

Pris KUN 6.998:-

                                                                           

Vores smukke Mansion i Algarve

Villa forside_edited.jpg

De skønneste kvinder! Oktober retreat 2023

Retreat 202377_edited.jpg

Mineralsk mudderscrub der giver silkeblød hud.

Muddippers.jpg

De verdenberømte Benagil grotter

Benagil caves.webp

Aften yoga i solnedgangen.

Yoga sunset.jpg

Skøn massage ved poolen.

Massage3.jpg
bottom of page