top of page

Sri Lanka Escape - Magisk life-detox & Paradisferie.

Peace, Presence & Life Purpose

Du vil nyde at kunne overgive dig til din egen proces og til Sri Lanka – Dets rige kulturskatte, buddhistiske og hinduistiske kultur, dramatiske historie, eventyrlige hvide strande, og frodige landskab, med majestætiske bjerge og uendelige grønne teplantager. – Sri Lanka er med sikkerhed en af verdens smukkeste øer.

Vi har også på denne Livsrejse til Sri Lanka, samlet et netværk af højtuddannede, erfarne og banebrydende helse praktikere - en Mindfulness og Yoga ekspert, en Personlig Life Coach, to ayurvediske læger, to velvære terapeuter og to ayurvediske kokke. Vi er et integreret team, med fuldt fokus på både styrkelse af din indre ro, afgørende vitalitet, mentale klarhed og styrke – hele din livskvalitet.

Dette stærke grundlag er fundamentet for, at guide dig i at både erfare, – og allervigtigst færdighede i at udføre, dine ønsker vedrørende de vigtige forandringer, for dig, netop nu og fremover – i dit liv. 

Derved gør du en afgørende forskel også i vores!

Dit personlige formål & mål med dit  LivsRetreat kan være: Styrket vitalitet, mental klarhed, rygestop, kostændringer, mentale blokeringer for imødekommelse af mål, selvværdi, indsigt i personlige styrker m.v. 

Mind, Brain, Body & Soulfood - uge 1

Omgivet af det mægtige blå Indiske Ocean, indtager dIn første uge på Sri Lanka i flydende i form. Fra de skønne Biodynamiske Grøntsags og frugtjuicer, udrensende og healende te traditioner, ayurveda vitaliserende urteshots og livseliksirer, styrkende grøntsagssupper til olie- og blomsterbade, kropsterapi og urte dampbade.

Du bruger ugen på at detoxe & lande rent mentalt - fysisk og psykisk grounding.

Du vil i samspil med din detoxing, blive bekendt med flere meditations metoder til at dykke dybere ind i dit eget sind, uden de sædvanlige mentale blokeringer. Du opdager og forstår herved, hvorfor du er, ”gearet” til at have netop det forhold til dig selv du har – og hvorfor & hvordan du er ”gearet” til dine daglige interaktioner i dine relationer.

Ved selvindsigt følger reel forandringslyst, personlig integritet og styrke til forandringen.

Du vil endvidere blive undervist i Mindful Eating & Ernæringsforståelse fra mikro til makroplan.

Hvad kan dette Livs retreat gøre for dig i uge 1?

 

Her blot et mindre uddrag af, hvad dit livsretreat & din livsstils ændring kan hjælpe dig med via uge 1.

Detoxing:

* stress

* søvnproblemer

* træthed & hovedpiner

* tilbagevendende betændelser

* allergi og udslæt

* fertilitet

* smerter i led, knogler og muskler

* autoimmune sygdomme

* Ængstelse, nedtrykthed og depression

* hormonelle ubalancer

* fordøjelsesproblemer og vægtproblemer

* nedsat immunforsvar

* urinvejsproblemer

* kredsløbsproblemer

* hudproblemer

Uge 2: Hvad Stresser/Hæmmer Og Udfordrer Dig I Livet? – Hvorfor? Og Hvordan?

I uge 2 flytter vi op i de smukke højder i Mantana bjergene og fortsætter her med at tilføre vitaminer og energi til vores kroppe - fysisk såvel som mentalt.

ed et personligt retreat erkendes ofte, at der er noget vi ønsker at lave om…

I uge 2 går vi nærmere på dig som person - hvad ønsker du forandret og/eller styrket i dit liv? Såvel ydre som indre. Samt hvordan du tager de første, eller næste skridt ud i dette liv. Du vil opleve styrkede selvindsigt og få professionel guidning i både personlig strategi & metoder. I uge 2 på dit Livsretreat får du personlig life-coaching og mentoring samt god indsigt i, hvordan du vedligeholder dine nysåede frø, der er fundamentet for din nye livsstil, SPECIELT når du kommer hjem til hverdagen igen.

Mentalt vil vi som det første forstå hvorvidt og hvordan vi vil noget mere, noget andet og bedre med vort liv & hvordan  vi behandler vi vore kroppe og sind med fornuft og kærlighed.

Vort Life Detox Retreat vil sende dig hjem, med et stærkere helbred, og en dybfølt oplevelse af indre fred, psykisk styrke og mental klarhed, over din egen rejse og retning fremad i livet.

Både dit fysiske, psykiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle velvære, vil være integreret og styrket.

Dit ophold på Sri Lanka vil spille en væsentlig og afgørende del i dit liv fremover, og fortsat bestyrke din oplevelse af dig selv – og livet!

AYUERVEDISK TERAPI

Ayurveda er et ord der stammer fra sanskrit. Ayur betyder liv og veda betyder videnskab og viden. Udtrykket “ayurveda” betyder derfor “videnskaben & viden om livet.

Ayurveda er et traditionelt system for videnskab og helbredelse fra Indien og Sri Lanka. Videnskaben blev grundlagt for mere end 5000 år siden.
Ayurveda genopretter balancen, styrken og livsenergien i krop og sind gennem behandlinger, kost, yoga, meditation og udrensning. Den fokuserer på – og støtter vor selvhelbredende evner, via den  integrede sundhed i sindet, kroppen og psyken kollektivt.

YOGA & QIGONG

Start hver dag med en mild Qigong og yoga lektion med udsigt over havet den første uge, og over de endeløse grønne bjerge uge 2.

Ønsker du en mere intens yoga lektion, booker du blot også vor eftermiddagshold med restorativ Hatha og Kundalini Yoga.

I løbet af de to uger vil du have integreret et personligt yogaflow – til din fortsatte træning der hjemme.

 

MEDITATION

Skab klarhed i sindet, og forbind dig med hjertet.

Åndedrætsøvelser og meditation, er en vigtig del af enhver helingsprocess.

Du vil i løbet af retreatet lære at praktisere forskellige meditationsformer, naturligvis også Mindfulness meditation. Herved opdager du i hvilke meditationsform du bedst ”lander” i din essens.

 

VELVÆRE & HELSE BEHANDLINGER

Nyd første uge 2 timers personligt tilpasset, afslappende, udrensende og re-vitaliserende Ayuverdisk kropsterapi. I Uge 2 modtager du en daglig skønheds og velvære behandling.

MAGISKE UDFLUGTER OG OPLEVELSER

 

Eventyrlige Udflugter – Frivillige…

 

  • Havskildpadder, legende delfiner og hvaler i det smukke Indiske Ocean.

  • Lad dig betage af kolonitidens charmerende arkitektur og udtryk i Columbo.

  • Tag med os til Sri Lankas kulturelle trekant, og oplev den 4 meter liggende Buddha, hugget i en klippehule, samt et prægtigt kongeslot med have og swimmingpools bygget 50 år efter kristi fødsel, på toppen af et højt bjerg.

  • Ved Lion’s Rock oplever du den næsten 200 m høje klippe Sigiryia, hvor en konge for 1500 år siden havde sit fort og palads.

  • Natur safarien i Yala National Park med Sri Lankas mange vilde dyrearter er uforglemmelig.

  • Besøget på elefantbørnehjemmet, med babyelefanter Pinnawela Elephant, gør dig med rette blød om hjertet.

  • Ædelstensbyen Ratnapura er udover denne verden.

  • Oplev historiens vingesus ved besøget i autentiske havneby Galle, med det gamle hollandske fort.

EN REJSE FOR LIVET!

Pris : 12,900.- kr.  eksklusive fly & transfer

Næste rejse : 7 – 21 Marts 2024

​​

Det unikke, rustikke Maunt Royal Resort hvor vi bor uge 2.

bottom of page