SMUK retreat - let your beauty shine!

Intensiv Smukhed og styrke - indefra & ud!

 

Giv din krop velfortjent ro og hvile & modtag daglige velvære behandlinger og naturlige ansigtsløftninger i form af massage, japansk lifting og kosmetisk akupunktur!

Vi vil starte dagen med rolig yoga & meditation samt sunde juices & shots.

Herefter er dagen din egen og du kan slappe af ved poolen, dampe i saunaen, gå en tur i de smukke omgivelser, eller tage ned til den meget pittoreske lille Portugisiske by der ligger blot en kilometer fra vores Quinta (vinfarm). Får du lyst til mere puls & shopping er der kun 6 km til Portimao (Algarves største by).

Du vil få daglige behandlinger med kosmetisk akupunktur - både et generelt ansigtsløft og intensiv behandling mod dybe rynker. Du vil hurtigt se, at din hud får mere glød, bliver strammere & at dine rynker reduceres.

Du vil i løbet af ugen få to japansk lifting behandlinger, som er kendt som "det naturlige ansigtsløft", samt to alge ansigts-masker. Din hud vil elske det - du vil få fornyet lyster og vitalitet og din hud vil både se & føles yngre.

To kropsmassager indgår også i denne fantastiske uge, og din krop vil være afstresset, afslappet & som genfødt efter en kyndig behandling hos en af Portugals bedste massører.

Vi besøger en af Portugals termiske kilder, hvor du vil nyde velværen af at bade i dette helende og livs-givende vand. Inden vi tager hjem fylder vi også vores flasker med vand fra kilden, så vi også kan drikke vitalitet & sundhed!

En uge fyldt med velvære, sundhed & SMUKhed!

Portugals sydkyst - enestående Algarve er rammen for dette selvforkælelses & smukheds retreat. Vi bor i privat luksus villa  på en ubeskrivelig smuk og ro-fyld vingård. Villaen har egen pool & sauna, og vi har adgang til privat tennisbane

Vingården vi bor på, producerer en af Portugals bedste vine, og vi vil blive vist rundt på gården, lære lidt om vinproduktion samt få lov til at smage den lokale vin.

Kom og lad os forkæle dig.

Kom og lad os smukkesere dig.

Kom og genfind din energi.

Kom og fjern trætheden, stramheden og nogle af årene fra dit ansigt.

Kom og vær, kom og lær, kom og nyd <3

SMUK afholdes i Algarve, Portugal den 2-9 november 2019 og 16-23 marts 2020.  Normalpris 5.998:-

Pris november KUN 3.998:-*

Eksklusiv fly & transfer

Inklusiv:

Dobbeltværelse i luksus villa, 7 nætter

5 ansigtsløftning - kosmetisk akupunktur

5 rynke attack - kosmetisk akupunktur

2 Japansk lifting - naturlig ansigtsløftning

2 alge ansigtsmasker

2 kropsmassager

Spa i termiske kilder - eksklusive transport

Besøg på lokalt marked

Bestil nu!
Før efter.jpg
Kosmetic Acupuncture3.jpg
Kosmetic Acupuncture.jpeg
Japansk lifting.jpg
Spa2.jpg
Spa.jpg
Spa1.jpg