top of page

Mindful juicing retreat på smukke Lesbos!

Grækenland.jpg

Mindful juicing-ferie i Grækenland 16-23. maj 2020

Sans, mærk og lev mere i dit liv! Tag med os til malerisk smukke Lesbos, og bliv en endnu bedre version af dig selv. Giv dig selv en enestående uge med egenomsorg og refleksion, og få et energiboost som kan mærkes.

Mærk dig selv helt uden filter, giv dit sind en velfortjent pause, og forkæl din krop med udrensende og energi-givende juicer.

Vi arbejder med åndedræt, vi træner nærvær, vi mediterer og vi vandrer i den smukke natur. Gennem mindfulness og økologisk grøntsags-juicing vil du blive renset og opbygget. Du vil lære at passe på dig selv, og du vil efter denne uge opleve mere indre ro og velvære.

Dagene vil byde på morgenmeditation og sunde juicer og shots samt undervisning i mindfulness & juicing, herunder de forskellige grøntsager & frugters indvirkning på din krop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores lokation en den smukke ø Lesbos i Grækenland, hvor solen, varmen, havet, stranden, den gæstfrie lokalbefolkning og et utroligt smukt landskab byder os velkommen til en uge i nærværets og udrensningens tegn.

                    ______________________________________________

Undervisningsformen:

Vi mødes hver morgen og eftermiddag til juicing og mindfulness undervisning.

Resten af tiden er til egen disposition, og turen er derfor tilrettelagt således at vores gæster selv styrer balancen mellem behov for socialisering og alenetid. Turen er opbygget således at en rejsepartner kan anvende tiden hvori du dyrker mindfulness til for eksempel cykling, vandring, dykning og lignende. Vi har gode kontakter lokalt og er meget gerne behjælpelig med planlægning af dette. På denne måde kan I gå i dybden med forskellige interesser og samtidig have masser af fælles ferietid.

Mindfulness:

På kurset træner vi mindfulness teknikker der giver ro og balance, større kropsbevidsthed, øget fokus og mulighed for at bryde med vanemæssige automatiske tanker og reaktionsmønstre.

Undervisningen består af mindfulness teori og praksis i nærværstræning i form af meditationer og åndedrætsteknikker.

Mindfulness hænger sammen med både krop og sind og derfor er fysisk bevægelse og refleksion integreret i programmet. Mindfulness væves ind i forskellige aktiviteter: vi vandrer mindfuldt gennem bjergene, vi drikker mindfuldt vores juicer, vi mediterer de smukkeste steder og vi har betydningsfulde refleksioner og dialoger ved strand og vand.

Juicing:

Vi begynder hver dag med et sundt shot og en vitaminrig juice. Juicerne vil primært være grøntsagsjuicer, da grøntsager er fyldt til bristepunktet med de sundeste byggestene til din krop - vitaminer, mineraler, antioxidanter, aminosyrer etc. Hver grøntsag har desuden sin helt egen særlige egenskab - de kan styrke immunforsvaret, rense blodkaren for kalk, virke anti-inflammatorisk, hjælpe med fordøjelsen rigtig meget mere.

Vidste du i øvrigt, at der findes mere end 180.000 planter i verden, men de fleste mennesker spiser kun 12 forskellige slags grøntsager?

Du vil lære mere om dette, og om superfood & juicing og de forskellige grøntsager og frugters indvirkning på din krop – herunder din energi, din klarhed, din fysik, dit velvære. Vi juicer ikke for at blive slanke – vi juicer for at blive stærke!

Praktisk info:

Undervisningstider: 8.30-11:30 / 17-19:00

Du vil have alene tid om eftermiddagen og om aften er der tilbud om fællesspisning. Mandag er hviledag uden undervisning.

Vi vil Juice både morgen og formiddag, samt anbefaler en grøn frokost. Dog vil der ikke være deciderede restriktioner på denne tur omkring kost, røg eller alkohol.

 

Niveauet er for alle, øvede samt u-øvede både indenfor mindfulness og juicing.

Hvor bor vi:

Byen:

En rejse til Molivos (Mithymna) er en rejse til det ægte Grækenland og byen beskrives ofte som et lille hjørne af Paradis. Molivos er en idyllisk middelalderby med smalle brostensbelagte gader, en stemningsfuld havn og en fantastisk arkitektur med charmerende stenhuse. Her findes mange små butikker, barer og tavernaer, hvor du spiser godt for næsten ingen penge, og byen oser af gæstfrihed og ægte imødekommenhed fra de lokale.

 

Hotellet:

Vi bor 5 minutters gang fra stranden på det familiedrevne pensionat, ”Schoolmistress with the Golden Eyes”, - opkaldt efter den berømte græske forfatter Stratis Myrivilis' elskerinde. Beliggende på toppen af Mithymnas brostensbelagte gade kan du nyde den fantastiske panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav, Molivos-bugten og havnen fra din balkon. Du er også tæt på Mithymnas pulserende marked.

_____________________________________________________________________________

PRIS KUN kr. 4.998;-*

                                                                                             *eksklusiv fly & transfer

Prisen inkluderer:

  • Delt dobbeltværelse på pensionatet, "Schoolmistress with the golden eyes”

  • Undervisning i mindfulness, yoga & juicing.

  • Skønne, udrensende & energigivende shots og juicer hver morgen og formiddag.

meditation.jpg
Grækenland4.jpg
Grækenland2.jpg
Grækenland6.jpg
Grækenland1.jpg
bottom of page